top of page

MOMENI ADVOKATER HJÆLPER dig videre i tilværelsen, så du ikke skal bekymre dig om ærgerlige sager, konflikter og tvister.

Advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm

cecilie5.jpg

Cecilie Elisa Dahlstrøm er advokat og specialist inden for familieretten, herunder med skilsmisse, bodelinger og forældreansvarssager som samvær, bopæl og forældremyndighed. Derudover hjælper Cecilie med oprettelse af testamenter, ægtepagter, samejeoverenskomster og fremtidsfuldmagter.  

Cecilie har mange års erfaring med at rådgive omkring de forskellige udfordringer, som forældre og børn kan stå med i opbrudte familier, og lægge en strategi for, hvordan familien kommer godt videre. Skal sagen føres i det familieretlige system, bistår Cecilie bl.a. i kommunen, Familieretshuset, by- og landsretten.  

Konflikter kan opstå på alle tidspunkter, og det kan være helt afgørende at få den rette rådgivning og bistand så tidligt som muligt for derved at sikre en god og holdbar strategi for sagen, uanset hvilken vej den måtte gå. Den rette vejledning så tidligt som muligt i processen, er ofte også det mest skånsomme for børnene, og for Cecilie er det altid børnene, der er i centrum og deres bedste, hun arbejder ud fra. Hun tager ansvar for sagens fremdrift, herunder mulige forligsløsninger og sørger for at holde det rette fokus hele vejen igennem sagsforløbet.

Cecilie bistår dig professionelt, empatisk og ærligt. 

UDDANNELSE

2021 Advokatuddannelsen

2017 Cand. jur, Københavns Universitet

2009 Juridisk assistent og paralegal, Danske Advokater
 

ERHVERVSERFARING

2024: Indehaver af Advokatfirmaet Cecilie Elisa Dahlstrøm
2023-2024: Advokat hos BFA Law
2021
-2023: Advokatfuldmægtig hos BFA Law
2019
-2021: Jurist, Frederiksberg Kommune
2017-2019: Jurist, Juridisk Bistand

bottom of page