top of page
Søg
  • Shalaleh Momeni

Ny partner hos Momeni Advokater

Momeni Advokater er glade for at meddele, at advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm er blevet optaget som partner i vores advokatkontorfællesskab.


Advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm vil styrke vores familie- og arveretsafdeling med sin ekspertise og sit store engagement.

 

Med mange års erfaring inden for familie- og arveret har advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm etableret sig som en respekteret ekspert på området. Hendes dybdegående forståelse for de komplekse juridiske spørgsmål inden for disse områder og hendes dedikation til at opnå de bedst mulige resultater for vores klienter gør hende til en uvurderlig tilføjelse til vores hold.

 

Vi er begejstrede for at byde advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm velkommen som partner i vores advokatfirma.

 

Vi ser frem til at fortsætte med at rådgive vores klienter med den høje kvalitet og professionalisme, som de kender os for, og vi er overbeviste om, at tilføjelsen af advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm som partner vil styrke vores familie- og arveretsafdelings position som førende på området. 

 

For mere information eller for at aftale tid til en uforpligtende samtale, kan Cecilie Elisa Dahlstrøm kontaktes på cd@momeni.dk eller telefon 22 22 21 61.

 

I kan læse mere om Cecilie her; Cecilie Elisa Dahlstrøm

887 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page