top of page

MOMENI ADVOKATER HJÆLPER dig videre i tilværelsen, så du ikke skal bekymre dig om ærgerlige sager, konflikter og tvister.

Advokat Shalaleh Momeni

Shalaleh Momeni er advokat og specialist inden for fast ejendom – faktisk har hun beskæftiget sig med netop dét siden 2006.


Ejendomme står Shalaleh's professionelle hjerte nært, og hun bistår klienter inden for en bred vifte af foreninger; andelsboligforeninger, ejerforeninger, grundejerforeninger og almene boligforeninger.


Shalaleh yder bistand ved alt fra køb og salg af ejendomme til advokatinkasso, og som advokat berigtiger hun mange ejendomshandler, ligesom at hun fører retssager samt syns- og skønssager for sine klienter. For flere bestyrelser og foreninger fungerer Shalaleh desuden som mødeleder på bestyrelsesmøder og dirigent på generalforsamlinger.

Shalaleh Momeni

BAGGRUND OG ERFARINGER

Logo_Advokatsamfundet.jpg

Inden Shalaleh Momeni startede sit eget advokatfirma, var hun bl.a. leder af ABF’s (Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation) medlemsrådgivning. Det var også her, Shalaleh fik indgående kendskab til andelsboligforeninger, og de særlige juridiske forhold, der gør sig gældende på netop dette område. Derudover har Shalaleh arbejdet som juridisk konsulent i AAB, og har som advokat ført en række sager for almene boligforeninger.
 

Shalaleh er desuden blevet udvalgt specialistadvokat i ABF’s Advisory Board – og det er en anerkendelse og en repræsentation, som hun er utrolig stolt af. Derudover er Shalaleh medlem af Advokatsamfundet samt Dansk Selskab for Boligret.

UDDANNELSE

2011 Advokatuddannelsen

2008 Cand. jur, Københavns Universitet
 

ERHVERVSERFARING

2020 Momeni Advokatfirma, Advokat og indehaver

2014 - 2019 ABF, Juridisk chef og advokat
2010 - 2013
 Klokhøj, Advokatfuldmægtig og advokat
2009 - 2010 Boligforeningen AAB, Jurist
2006 - 2008 Husen Advokater, advokatfuldmægtig

bottom of page