top of page

KØB OG SALG AF EJENDOM

Momeni Advokatfirma bistår dig, når du skal købe eller sælge din ejendom. Uanset om du er erhvervsvirksomhed eller privatperson, så har jeg den rette ekspertise til at rådgive dig om forholdene ved køb og salg af fast ejendom – lige fra parcelhuse, byggegrunde og ejerlejligheder til andelsboliger og sommerhuse.


Som klient hos Momeni Advokatfirma får du direkte adgang til specialistrådgivning, uanset om din sag er stor eller lille. Jeg arbejder altid ud fra dine interesser – det er nemlig mit mål at sikre det bedste resultat for dig.

DET JEG KAN BISTÅ MED

NÅR DU ER KØBER

Rådgivning ved køb af fast ejendom. Skal du købe parcelhus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, byggegrund eller lignende? Jeg gennemgår købsaftalen, hjælper med at forhandle prisen på plads og går i dialog med din bank. Jeg kan også varetage korrespondancen med ejendomsmægler, aftale eventuelle advokatforbehold samt udarbejde alt fra skøde og refusionsopgørelse til tinglysningsmæssig ekspedition. Herudover rådgiver jeg om indgåelse af entreprisekontrakter for dig, der skal opføre ny bolig på en byggegrund.

NÅR DU ER SÆLGER

Rådgivning, når du skal sælge fast ejendom – parcelhus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, byggegrund mv. Herforuden afdækning af risici, udarbejdelse af købsaftale samt forhandling med køber.

bottom of page