top of page
Image by Trnava University

Jurastuderende søges til advokatkontor i vækst.

Momeni Advokatfirma søger en dygtig jurastuderende med tiltrædelse snarest.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

JURASTUDERENDE

​Interesserer du dig for fast ejendom, og vil du supplere dit studie med erfaring fra et advokatkontor med specialistviden indenfor andelsboligforeninger, ejerforeninger, køb og salg af ejendomme og lejeret?


DINE KVALIFIKATIONER
Du er engageret i dit arbejde, og du motiveres af muligheden for at løse juridiske problemstillinger i samarbejde med mig. Du ser det i øvrigt som en spændende udfordring at arbejde selvstændigt med forskellige juridiske problemstillinger.


Du ønsker at forbedre dine juridiske kvalifikationer, men påtager dig også gerne at udføre opgaver af mere administrativ karakter. Du arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og effektivt, mens du bevarer en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde - sidst men ikke mindst har du et udpræget servicegen.


Det er en forudsætning, at du har afsluttet de første to år af jurastudiet. Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har stiftet bekendtskab med firmaets arbejdsområder, herunder også tinglysning.


FIRMAET TILBYDER

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil få brug for dine faglige kvalifikationer inden for mange forskellige discipliner. Blandt de mere gængse arbejdsopgaver vil være:

  • Juridiske undersøgelser, udarbejdelse af notater samt nyhedsbreve til firmaets hjemmeside samt sociale medier

  • Inkassosager, herunder fogedsager samt deltagelse i fogedretsmøder

  • Bistand til advokat Shalaleh Momeni i forbindelse med retssager

  • Øvrige ad hoc advokatkontoropgaver

Arbejdstiden vil være 8-15 timer om ugen. Jeg er indstillet på at udvise fleksibilitet med hensyn til planlægningen af arbejdstiden, navnlig i eksamensperioderne.

OM FIRMAET
Momeni Advokatfirma er et advokatkontor med specialistviden indenfor andelsboligforeninger, ejerforeninger, fast ejendom, lejeret og inkasso. Firmaet er i vækst og jeg søger en kollega, som ønsker at være en del af rejsen.

MOMENI ADVOKATFIRMA ER IKKE SOM DE ANDRE

Klienterne hos Momeni Advokatfirma får direkte adgang til specialistrådgivning – uanset om sagen er stor eller lille. Alle klienter behandles med samme omhu, dedikation og respekt, og man kan derfor trygt have tillid til, at sagerne bliver behandlet på bedst mulig vis.
 

Hos Momeni Advokatfirma er der plads til mennesker – og vi advokater er jo også bare mennesker. I min virksomhed er der derfor en god balance mellem arbejds- og familieliv. Dét er en værdi, der er utrolig vigtig både for mig, mine ansatte og mine klienter.

 

Jeg er selv mor til tre skønne børn, og jeg er gift. I min familie elsker vi at bruge tid sammen, og det prioriterer vi højt.

HOS MOMENI ADVOKATFIRMA HAR VI EN UHØJTIDELIG OMGANGSTONE 

På kontoret er der en uhøjtidelig omgangstone, der er medvirkende til at skabe et afslappet og motiverende arbejdsmiljø, men vi sætter samtidig en ære i at levere juridisk rådgivning af højeste kvalitet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte mig på +45 26 70 78 06 eller sende en e-mail til kontakt@momeni.dk.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV, karakter og andre relevante dokumenter kan uploades her.
 

Ansøgningsfrist - 20. juni 2021
 

Samtaler afholdes løbende.

bottom of page