top of page

Hello

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

MOMENI ADVOKATFIRMA ER IKKE SOM DE ANDRE


Som klient hos Momeni Advokatfirma får du direkte adgang til specialistrådgivning – uanset om din sag er stor eller lille. Det er mig, der tager røret, når du ringer, og det er mig, du vil have den løbende dialog med. Dét skaber tryghed og tillid hos dig som klient – og stor tilfredshed for mig. Jeg behandler alle klienter med samme omhu, dedikation og respekt, og du kan derfor trygt have tillid til, at din sag bliver behandlet på bedst mulig vis.
 

Hos Momeni Advokatfirma er der nemlig plads til mennesker – og vi advokater er jo også bare mennesker. I min virksomhed er der derfor en god balance mellem arbejds- og familieliv. Dét er en værdi, der er utrolig vigtig både for mig og mine klienter.

 

Jeg er selv mor til tre skønne børn, og jeg er gift med Reza. I min familie elsker vi at bruge tid sammen – det prioriterer vi højt – og vi samles gerne om god mad, nye oplevelser og spændende rejser.

KLIENTOPLYSNINGER

bottom of page